PITUTUR JOWO ASLI…

PITUTUR JOWO ASLI…
awal tahun 2012:

Pitutur Jowo asli ojo dilalekno

Urip iku mung sedelo

Mulo ojo digawe sengsoro

Ayo podo makaryo golek bondo

Ning ojo lali karo wanito

Sing disebut surgo ndunyo

Bojo loro ra popo

Ben iso kelonan saben dino

Sing Kuwoso iku gede pangapuro

Mulo konco ……..

Tulung pitutur iki disebarno marang konco lan Moro Tuo

Awakmu bakal diantem nganggo tugelan boto

Ra percoyo cubo buktino !!!

Sing meneng berarti rumongso

Sing mesem lan ngguyu berarti kulino …

Sing gak mudeng tur manyun berarti ra’iso boso jowo…

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s